32.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022

Hola, Joan. Vist l’odi amb el qual escrius, potser ets tu el qui s’ha de posar en mans d’especialistes per calmar la ràbia. Em preocupa que persones tan carregades d’odi puguin ser les que lideren projectes ecologistes. No som funcionari, ni molt menys professor, i fins fa poc el meu salari no arribava als mil euros, just com a detall. Sobre el sofà et vull dir que hi sec poc, faig feina tot el dia i quan arrib a casa m’estim més anar a llit a descansar.

No tenc temps per als meus hobbies, i menys per tenir ambició política, a mi em basta votar cada quatre anys. Fins ara mai he votat el PSOE, però tampoc mai han guanyat els que jo vot. Em sap greu, però no em faràs canviar de pensaments i t’ho torn a dir: el Bloc és un partit incoherent i contradictori, especialment en temes urbanístics, i fins ara han escollit candidats antisocials. T’aconsell que comencis per baixar de les elits en què vius i apropa’t a la gent ● Antoni

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”

Antoni Bordoy Estarellas i Sebastià Pons Bennàssar

“Crec que hi ha un públic que aprecia la feina que feim, les coses que són d’aquí, fetes a Portocolom, que tenen l’essència i la història del lloc”