14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 16 maig 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

EEl setmanari ens informa puntualment de les actuacions de l’Ajuntament, que compta, com no havia passat mai, amb uns doblers facilitats pel Govern balear, el Consell de Mallorca i el Govern central que possibiliten la realització d’obres i reformes certament importants.

És cert que el poble, darrerament, està més net, però això ha estat possible gràcies a l’aportació del Consell, que ha permès contractar un personal sense ocupació que es pot dedicar a la neteja i a realitzar petites reparacions.

La senyora Soler, que practica una incontinència verbal que hauria de corregir, no fa gaire se queixava de la manca d’activitat al Sindicat, quan el seu partit se va oposar a la compra de la baluerna i, durant els anys del seus governs a la Sala i a Ciutat, no varen fer res per encarrilar la situació. El Consell d’esquerres va comprar el Sindicat i hi ha fet obres de consolidació i neteja, que han costat 600.000 euros. Potser són insuficients, però confirmen una actitud desconeguda fins ara. D’altra banda, hem sabut que invertirà dotze milions d’euros a renovar la planta de compostatge de la carretera de Porreres ● JM

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar