15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El batle Monserrat ha dit en algunes ocasions que els socialistes li fan l’oposició moguts per la ràbia. No ho sé, però, en tot cas, em semblaria normal. Després de la jugada bruta d’ell i n’Aznar, que els va prendre la batlia i els va enviar a l’oposició, què esperava que farien els socialistes?

En el cas del policia local, s’han limitat a explicar als felanitxers com realment varen anar les coses. No tots els felanitxers som beneïts, i voler que ens empassem la mentida de na Soler, que munta una oposició per a l’únic policia local que té els requisits necessaris per participar-hi, que dona la casualitat que és el seu home, i que explica que ella ni sabia que volgués presentar-s’hi, és una rondalla inversemblant que posa en evidència la manca de serietat del fautor.

Hem de desconfiar per força d’una política que diu com han d’actuar, a més del seu, els altres partits del govern i l’oposició, que felicita els qui, segons el seu parer, ho fan bé i que, a més de controlar l’equip de govern, fa d’oposició de l’oposició ● Espectador

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar