14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 16 maig 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

A la darrera plenària de l’Ajuntament, el Partit Popular, el PI i n’Aznar varen votar en contra d’una moció presentada pel portaveu socialista, que va comptar amb el vot favorable del Bloc i Unides Podem, que, naturalment, no va prosperar.

Es tractava de recuperar una iniciativa de la regidoria de Cultura del Pacte de Progrés per tal de restaurar l’Auditori municipal, sotmès des de fa anys a un procés notable de degradació. Vaig tenir ocasió d’assistir a una reunió a can Proenç de sa Font, amb representants de totes les entitats i persones que a la vila treballen a favor de la cultura, en què vàrem tenir ocasió de veure un avantprojecte de l’obra de remodelació i ampliació de l’actual edifici, que va comptar amb la complicitat dels assistents i posteriorment va esser aprovat i pagat.

Es tractava de recuperar una instal·lació que podria acollir tota casta de manifestacions, com concerts, representacions teatrals, projeccions de cinema i molts d’actes, que avui no es poden fer al petit auditori de la Casa de Cultura. Tots els pobles dels voltants, no parlem de Manacor, que potser no compten amb una tradició cultural com Felanitx, disposen de locals adequats i suficients per acollir aquesta casta d’activitats.

El Partit Popular, el PI i el regidor no adscrit varen impedir que el projecte tiràs endavant. Sembla que varen considerar que no era un tema urgent; potser haurien de parlar amb entitats, com la Banda de Música, els grups musicals, les corals i els qui enyoren les projeccions cinematogràfiques i les representacions teatrals de gran format, sobre la urgència d’un espai que durant molts anys va fer una feina apreciable i que ara necessita una reforma urgent ● T.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar