19.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 24 juny 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Aquest equip de govern de la Sala, sense programa i sense idees, assumeix les propostes de l’equip anterior i les presenta com a seves. És una pràctica que no podem criticar perquè quan se’ls ocorr alguna iniciativa a ells encara és pitjor.

Abans que na Soler es fes càrrec de la gestió de l’Ajuntament ja sabíem que el centre de salut del Port, que durant anys ha ocupat una part de la Casa del Mar, passaria al local on hi ha una sala d’actes a la Biblioteca Municipal, i que aquesta ocuparia la casa on durant anys hi va haver un reconegut restaurant.

La setmana passada varen anunciar als diaris que presentarien a la plenària una moció per demanar que el Sindicat pugui acollir en el futur una facultat de Belles Arts de la Universitat de les Illes Balears. Aquesta iniciativa se li va ocórrer al candidat del Partit Socialista a les passades eleccions locals, Xisco Duarte, i els diaris de Ciutat li varen dedicar uns espais amb fotografies de l’edificació.

La moció és correcta, però prematura. El Sindicat ha d’esser restaurat, n’hi ha per anys, i s’haurà de decidir quines activitats podrà albergar el dia de demà. ● Sebastià B

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar