25.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 maig 2022

Que la Nitx de l’Art a la vila ja és un dels esdeveniments culturals de l’any a la nostra illa, després de quinze edicions, era i és un fet incontestable. Grans autors de les diferents arts plàstiques i culturals han passat pels nostres carrers, places, locals, llocs emblemàtics…
Ara bé, vos puc dir de molt bona tinta que, a l’edició d’enguany, hi ha hagut un fet que ha revolucionat l’àmbit cultural pertot arreu i ha trencat dinàmiques que han afectat tot el món!

Una de les obres que s’exposaren, en un dels carrers de Felanitx, va fer que tots els actors de l’espai cultural, artistes, crítics, marxants d’art, premsa de tot tipus… s’acostaren a la nostra vila per contemplar i poder gaudir d’aquesta… mal de qualificar… obra d’art?

Tot aquest enrenou va fer que el dispositius de seguretat sanitària s’haguessin de duplicar o triplicar, no s’esperava una afluència igual, talment pareixia un dia de Sant Agustí dels bons, d’aquells de quan encara hi havia bous a La Macarena.

A hores d’ara, encara no s’ha pogut esbrinar l’autor de tan magnànima escultura, una perfecció absoluta, se va arribar a sentir de boca dels millors crític artístics.

Hi ha mecenes d’art que ja han posat damunt la taula una suculenta recompensa a qui pugui aportar informació per tal de saber el net de la qüestió!

N’hi ha que diuen que saben cert que és qualcú del poble, n’han reconegut formes, textures, colors i fins i tot una aroma característica de la seva obra (mai millor dit).

En fi, tot un enigma per desxifrar que ha fet que la Nitx de l’Art felanitxera sigui encara més un referent cultural, ara ja arreu del món.

Per cert, vos deixam document gràfic perquè pogueu gaudir de tan magnífica “obra mestra”!

darreres notícies

et pot interessar