19.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 24 juny 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vaig llegir la carta signada per un tal “Qualsevol” al setmanari passat i, clar, vaig investigar una mica per si les afirmacions que diu se corresponien amb la veritat.

Mirant l’organització de totes les conselleries després de la darrera remodelació de Govern puc afirmar que totes tenen el Gabinet de la Conselleria amb un cap de Gabinet, un responsable de comunicació, un parell d’assessors, un interlocutor parlamentari i quasi totes un cap de secretaria del Gabinet. Per tant, menteix quan afirma que és un lloc de treball de nova creació.

Supòs que coneixerà que cada gabinet està format per personal eventual que el nomena i cessa cada conseller amb personal de la seva màxima confiança, i és l’òrgan de suport polític i tècnic del conseller.

Quant vol fer befa dels valors socialistes de «que ningú quedi enrere» o «que la crisis no la paguin els de sempre», supòs que coneix que la setmana passada els socialistes de les Balears, inclòs els de Felanitx, i per aquests valors que no comparteix, la presidenta Armengol va firmar un conveni amb la ministra Montero per l’arribada de 855 milions d’euros en ajudes directes als sectors productius.

Si l’enveja fos tinya, n’hi ha molts que gratarien ● Un altre qualsevol

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar