10.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 24 gener 2022
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Diuen que als castells hi viuen fantasmes, i ara que es torna a xerrar que s’expropiï el castell de Santueri, sembla que estan ressuscitant alguns dels que viuen allà.

Les esquerres fa uns deu anys governaven al Consell Insular i aconseguiren el finançament i la imminent expropiació del castell de Santueri de Felanitx perquè fos patrimoni de tots i totes. Però l’entrada del PP al Consell, amb na Soler de consellera, ho va aturar tot i deixaren perdre aquesta oportunitat històrica i els diners. El PP ho va paralitzar dient que no continuarien amb l’expedient d’expropiació iniciat i que apostaven per una via de col·laboració amb la propietat.

La propietària és de la família de Damià Vidal, condemnat a cinc anys de presó per desfalcar 700.000 euros a l’empresa pública Bitel. El Tribunal Suprem declara provat que Damià, nomenat per Jaume Matas i amic de na Soler, va desviar a les seves butxaques particulars gairebé 700.000 euros de fons públics.

Ara que s’obri de nou la via d’expropiació, pareix que l’Ajuntament comandat per na Soler no veu bé l’expropiació i s’estima més tornar a la via inoperant de col·laboració amb la família. És a dir, col·laboració amb els fantasmes del govern Matas ● DeS

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar