22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Al nucli de Son Mesquida hi ha quatre habitatges habitats, l’església i el local que utilitzen els veïnats per a les seves reunions. Es pot circular per la carretera a 70 quilòmetres hora; a l’entrada i la sortida del petit nucli els vehicles han de reduir la velocitat a 30 quilòmetres hora.

El trànsit per la carretera, en els darrers temps, s’ha intensificat de manera significativa. Cotxes i camions de gran tonatge incompleixen la normativa que pretén regular la velocitat dels vehicles.

Un veïnat va demanar a l’Ajuntament que, en vista de l’incompliment de la majoria dels conductors, a l’entrada i la sortida del llogaret, s’hi col·locassin uns cavallons (badens) com els que hi ha a molts de carrers de Felanitx i el Port.

El batle, previ informe de la Policia Local, va denegar la petició pel següent motiu: col·locant bandes reductores a l’entrada i sortida del nucli de Son Mesquida “es donen els factors d’accidentalitat, intensitat, infraccions de trànsit i altres, i es té en compte els inconvenients possibles, contaminació acústica, risc de caigudes de vehicles de dues rodes”.

No puc comentar la resolució per no allargar aquesta carta, però ja tendré ocasió de fer-ho en altres ocasions. Entenc que l’Ajuntament s’ha posicionat de part dels infractors i ha rebutjat la petició d’un ciutadà que només demanava que es fes alguna cosa per obligar els conductors a complir la normativa que el mateix Ajuntament havia establert ● M.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar