22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
Recepta de tonyina a la marinera
Foto: www.recetas-azucena.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ingredients per 4 persones:

· 4 lloms de tonyina
· 1 ceba grossa
· 4 alls
· 150 ml de vi blanc sec
· 1 culleradeta de pebre bo en gra
· Sal
· Julivert picat
· 1 culleradeta de pebre bord
· Oli d’oliva
· 1 fulla de llorer

Primer sofregim amb oli d’oliva i una fulla de llorer la ceba tallada amb juliana, els alls laminats i un poc de sal. És important que no es cremi. Hi afegim el pebre bo en gra i el pebre bord, i remenam bé.

Col·locam dins aquesta casserola els lloms de la tonyina (si és a daus, anirem alerta que no es rompin), salpebram i cobrim amb el vi; pujam el foc a fi d’evaporar l’alcohol i anam remenant per lligar la salsa.

En passar un minut feim la volta al peix i quan veim que l’alcohol s’ha evaporat ho retiram del foc i empolvoram amb julivert picat.
El que ens interessa és que el peix no ens quedi ressec, per tant ha de quedar rosadet per dins.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar