23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022
Recepta de burballes amb col

Ingredients
· 750 g de burballes sense tallar
· 350 g de col
· 250 g de patates
· 2 tomàtigues de cor de bou ben madures
· 100 g de formatge curat ratllat
· Oli verge
· Sal
· Pebre bo

Posam una greixonera al foc amb bastant d’aigua, un polsim de sal i un rajolí d’oli. Seguidament, pelam i tallam les patates a cantons, la col a tires i les tomàtigues a daus; ho afegim a la greixonera a foc baix i que es cuini durant 20 minuts. Després hi afegim les burballes seguint el temps de cocció perquè quedin al dente.

Finalment, ho colam tot i ho col·locam en una font refractària, hi afegim una miqueta d’oli, sal, pebre bo i all en pols. Ho remenam bé i ho cobrim amb el formatge ratllat, deixant que es gratini al forn a 250 °C un parell de minuts. Ho servim calent.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”