Vols saber tot el que passa a Felanitx?

Al setmanari Felanitx
parlam de tu.

Tria la teva manera

Imatge pel model de subscripcio paper més digital del Felanitx

Paper i digital

Rep el setmanari a ca teva, amb accés il·limitat a tots els continguts digitals i a l’edició impresa en pdf per veure-la des de qualsevol dispositiu.

Semestral

Anual

Imatge pel model de subscripcio nomésx

Només digital

Gaudeix sense límits de tots els continguts de l’edició digital i descarrega’t l’edició impresa en pdf per veure-la des de qualsevol dispositiu.

I GAUDEIX DE MOLTS AVANTATGES

Sense límits

Subscriu-t’hi i podràs gaudir, des de ca teva, de tots els continguts del setmanari Felanitx de manera il·limitada en paper i des de qualsevol dispositiu en la versió digital. Notícies, articles, entrevistes i reportatges exclusius que parlen de la teva realitat.

Fes poble

El setmanari Felanitx parla de la teva realitat més immediata i et permet conèixer de primera mà el que passa al nostre municipi. Si t’hi subscrius també podràs opinar i comentar els articles i les notícies a la web, i mantenir el debat viu sobre aquelles qüestions més rellevants. Perquè només podem canviar les coses que més ens importen si ens hi implicam.

Coneix la teva història

La historia del setmanari és la història del teu poble, la coneixes? Una publicació amb molts d’anys de vida que ha esdevingut emblemàtica de Felanitx. Des de l’hemeroteca pots seguir els esdeveniments dels darrers cent anys des d’una perspectiva felanitxera, com els canvis i les vicissituds han afectat el nostre municipi i conèixer el testimoni de la seva gent.

NOSALTRES TAMBÉ ET NECESSITAM

Un símbol centenari a Felanitx

Amb una llarga història al darrere, el setmanari Felanitx és una de les publicacions més antigues de la premsa forana a Mallorca. Aquesta trajectòria el converteix, per una banda, en un símbol que singularitza i identifica el nostre municipi arreu, i per altra banda, en el mitjà més efectiu per informar-nos del que passa al nostre voltant. Alhora ens permet deixar sentir la nostra veu perquè té espai per a les opinions de la ciutadania.

És el mitjà que ens permet compartir el que ens uneix i per això ens cohesiona i ens enforteix com a col·lectiu. 

L’equip que fa possible que setmana rere setmana puguem tenir el setmanari a les mans s’esforça perquè representi la veu de tots els felanitxers, perquè sigui un mitjà eficaç, adaptat a les necessitats i als gusts actuals. En aquesta línia presentam l’edició digital del Felanitx, amb la intenció de fer-lo arribar més lluny, de fer-lo més proper a aquells que amb un clic a l’ordinador, al mòbil o a la tauleta el vulguin tenir a l’abast.

Us hi afegiu, a aquesta comesa? Us hi implicau, a fer agafar força al nostre setmanari? El Felanitx necessita el vostre suport, ara més que mai.