21.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 12 abril 2024

Política de privacitat

Aquesta és la política de privacitat aplicable al tractament de dades personals que du a terme l’Associació Cultural Setmanari Felanitx, coneguda como “setmanari Felanitx” y “Felanitx” a través de la nostra web.

Gestiona les preferències del teu consentiment

Dades de contacte del Setmanari Felanitx
Setmanarifelanitx.cat (https://www.setmanarifelanitx.cat) és un domini de l’Associacio Cultural Setmanari Felanitx amb NIF G57 717944, inscrit al registre mercantil de la província de les Illes Balears i amb domicili al carrer Major 64, local esquerra de Felanitx, 07200; telèfon 971 583 312, i adreça redacció@setmanarifelanitx.cat i subscriptors@setmanarifelanitx.cat.
Exerceix els teus drets a la nostra oficina
També pots adreçar-te a la nostra oficina al carrer Major 64, per tal d’exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió (cancel·lació), portabilitat, limitació o oposició al tractament a través de l’adreça de correu electrònic redacció@setmanarifelanitx.cat i subscriptors@setmanarifelanitx.cat.

Finalitats del tractament de les teves dades personals

Al setmanari Felanitx recollim i tractem dades personals per a les finalitats següents:

·Per gestionar i/o controlar el registre i/o subscripció dels usuaris del setmanari Felanitx i gestionar la relació amb els nostres subscriptors.
·Per enviar setmanaris i altres productes als nostres subscriptors.
Per tramitar qualsevol sol·licitud, subscripció o contractació que faci l’usuari, de conformitat amb els termes i les condicions aplicables a cada cas.
·Per controlar i fer seguiment d’audiència de les nostres notícies i publicacions.
·Per promocionar continguts editorials, publicacions i notícies exclusives del setmanari Felanitx.
·Per promocionar els nostres productes, serveis i esdeveniments que organitzem en el marc de la nostra activitat com a mitjà de comunicació compromès amb la cultura i l’actualitat.

Bases jurídiques en què basem el tractament de dades personals

Al setmanari Felanitx obtenim legitimació per dur a terme el tractament de dades personals sobre les bases legals següents:

·Quan tenim el consentiment explícit dels lectors, els subscriptors i/o els usuaris.
·Quan el tractament és necessari per executar un contracte en el qual l’interessat n’és part.
·En base als interessos legítims del setmanari Felanitx quan així es desprèn de la voluntat dels usuaris, respectant sempre els seus drets i la seva privacitat.
·Quan el tractament és necessari per complir una obligació legal aplicable al setmanari Felanitx.
·Quan es tracten dades personals per complir una missió feta en interès públic, en el marc de l’exercici de la funció periodística i la nostra funció com a mitjà de comunicació.

Els nostres principis

Al setmanari Felanitx apliquem els principis de protecció de dades establerts al Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril), concretament:

·Només tractem les teves dades personals amb una base jurídica vàlida, ja sigui el teu consentiment, que sempre et demanarem de manera clara i transparent, o en cas que sigui necessari gestionar els contractes de compra de productes, serveis o la teva pròpia subscripció.
·Únicament tractem les dades que són necessàries per complir amb les nostres finalitats, i no en fem cap altre ús.
·Per garantir que les dades estiguin actualitzades, pots gestionar l’actualització de les teves dades personals en el teu perfil o adreçant-te a la nostra oficina.
·Només conservem les dades durant el temps necessari per complir amb les nostres finalitats.
·Apliquem mesures de seguretat per garantir la integritat i la confidencialitat, i també la protecció de les teves dades personals contra pèrdua, destrucció o altres danys, incloent-hi la encriptació de la informació.

Amb qui compartim les dades personals?

Al setmanari Felanitx compartim les teves dades personals amb els nostres proveïdors en la mesura necessària per garantir els nostres serveis a subscriptors, lectors i usuaris; per enviar informació comercial i les nostres promocions, i també per gestionar els teus pagaments a la nostra plataforma online.

Alguns dels nostres proveïdors de serveis de cloud i altres suports tecnològics poden estar ubicats a tercers països de fora de la Unió Europea (UE) o de l’Espai Econòmic Europeu (EEE). En tots aquests casos ens assegurem a través dels nostres contractes que es garanteixi el compliment d’aquesta política i del Reglament Europeu de Protecció de Dades.
D’altra banda, en cas que comptem amb el teu consentiment, també podem compartir les teves dades de navegació amb les teves xarxes socials, mitjançant galetes o altres mecanismes que ens indiquis expressament.

En quins casos tractem les teves dades personals

El setmanari Felanitx tracta les teves dades personals quan ens les proporciones a través de la teva subscripció, quan et registres, o quan ens sol·licites informació.
De la mateixa manera, si et subscrius, també necessitarem disposar d’un domicili d’entrega i de les teves dades bancàries per gestionar l’enviament i el pagament.
El setmanari Felanitx també tracta les teves dades personals de navegació en els nostres portals per conèixer les teves preferències i donar-te el millor servei. També podem tractar les teves dades anònimes de navegació per finalitats estadístiques i de control d’audiència.

Dades de menors

Els menors de 16 anys d’edat només poden utilitzar els nostres portals si tenen el permís dels pares o representants legals (tutors), que en seran els responsables.

Comentaris dels lectors

Recordem que els nostres portals són accessibles a través d’internet. Això significa que qualsevol persona que hi accedeixi (d’arreu del món) pot veure tot el que hi publiquis, per exemple, els comentaris que facis a una notícia.

Dades de navegació i galetes

Per optimitzar-ne el funcionament, el nostre portal recullen algunes dades personals com l’adreça IP o el nom de domini del dispositiu utilitzat per la persona usuària, l’adreça URL, l’hora, el mètode utilitzat per a la consulta al servidor, la mida de l’arxiu obtingut en la resposta, el codi numèric que indica l’estat de la resposta al servidor i altres paràmetres relatius al sistema operatiu de l’entorn informàtic de la persona usuària.
Al setmanari Felanitx fem servir galetes per a finalitats estadístiques, per recopilar informació sobre quins continguts i portals es visiten amb més freqüència, per quins usuaris i des de quina ubicació.