28.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 15 setembre 2025
Marc Antich
Marc Antich

El jove cuiner felanitxer Marc Antich Vicens, s’ha proclamat subcampió del prestigiós concurs nacional d’escoles de cuina Protur Chef, al qual varen participar més d’un centenar d’escoles d’hoteleria i de cuina de l’Estat. La tonyina va ser la protagonista i el jurat va seleccionar 16 escoles per a participar-hi. I és que aquest concurs s’ha posicionat entre els millors certàmens a nivell nacional d’escoles de cuina.

El guanyador del concurs –que enguany ha arribat a la sisena edició- va ser Ariel Munguía, alumne del Basque Culinary Center, mentre que el segon lloc va ser per al felanitxer Marc Antich, alumne de l’IES Puig de Sa Font de Son Servera.

A la tercera i darrera jornada del concurs, els finalistes varen elaborar un plat de lliure elecció. La imaginació i la tècnica acurada varen fer que el jurat ho tingués realment difícil a l’hora d’atorgar els premis.

En Marc va presentar un plat de canut avellanat d’ànec i tòfona, amb presentació acurada i sabors potents.

El concurs és presentat per Koldo Royo, i el jurat és format pels cuiners de reconegut prestigi: Maca de Castro, Santi Taura, Andreu Genestra, Tomeu Caldentey, Javier Ubeck, Miquel Gelabert, Miquel Hoyos i Miquel Calent, entre d’altres.

En Marc Antich sempre s’ha dedicat al món de la mar i de la nàutica, però fa només un any va provar, per casualitat, la cuina i es va matricular a aquesta Formació Professional de l’institut de Son Servera.

darreres notícies

et pot interessar