L’Ajuntament informa

L'Ajuntament informa


Renovació de la demanda d’ocupació

A partir de dia 1 de juny la renovació de la demanda d’ocupació de les persones que estan inscrites com a demandants de feina al SOIB deixarà de ser un tràmit automàtic. Això vol dir que és la pròpia persona interessada que haurà de fer el tràmit. Aquest però, no podrà fer-se de manera presencial com es feia anteriorment, sinó que s’haurà de tramitar de manera telemàtica www.felanitx.org a través d’alguna de les següents vies:

– A través de la pàgina web del SOIB. Es posarà un enllaç on es podrà consultar la data de renovació i fer el tràmit de renovació (sense necessitat de disposar d’usuari i contrasenya SOIB, bastarà amb la data de naixement i el número de DNI)

– Telefonant al 012 o 971 22 57 91

– A través de l’APP mòbil SOIB. 

 


Activitats d’estiu 2021

L’Ajuntament de Felanitx, a través de l’àrea de Joventut, ha programat tota una sèrie d’activitats destinades a infants i joves a partir dels 3 anys i fins als 16. 

Escoletes d’estiu

Del 23 de juny al 9 de setembre hi haurà escoletes a Felanitx, Portocolom i Cas Concos per a les persones nascudes entre 2009 i 2017. Per a més informació us podeu adreçar a info@tempslliureprojectes.com o al telèfon 621 34 82 68.

Les activitats seran diverses: tallers de treballs manuals, jocs tradicionals, esports, etc.

Colònies d’estiu

Aquestes van adreçades a nins i nines nascuts entre el 2010 i el 2013. Tindran lloc a la Colònia de Sant Jordi del 30 d’agost al 2 de setembre. Per a més informació: 630 74 87 62.

Sortides d’estiu

Les sortides programades seran: Mallorca Warriors, sortida a cavall, Coasteering, Aquacity, Pàdel Surf i Jungle Park.

Aquestes sortides tendran lloc cada dimecres del mes de juliol i fins a l’11 d’agost. Per a més informació: 630 74 87 62.


Contractació del servei de consergeria i neteja del poliesportiu Toni Peña

La Junta de Govern Local el passat dia 1 de juny va aprovar el Plec de clàusules administratives particulars i el Plec de prescripcions tècniques que han de regir la contractació del servei de consergeria i neteja del poliesportiu Toni Peña i del camp d’esports d’Es Cavaller. Les persones interessades a presentar una oferta en el procediment poden accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 8 de juliol a les 14 hores.


Servei de renda àgil

L’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) posa a disposició dels residents fiscals de les Balears un servei específic que permet emplenar i presentar la declaració de la renda i confirmar l’esborrany de l’exercici 2020 d’una manera ràpida, senzilla i gratuïta.

Servei telefònic de cita prèvia. Per telèfon: 971 76 76 76. El servei de cita prèvia es de dilluns a divendres de 9 h a 19 h i finalitzarà el dia 28 de juny.

Inici i finalització del servei. El servei de renda àgil finalitzarà 30 de juny. 

A Felanitx es donarà aquest servei a l’oficina de l’Agència Tributària, ubicada al passeig d’Ernest Mestre, 26, els dimarts i els dijous de 9 a 14 h i de 15 a 19.30 h.


Ampliació de l’horari d’atenció telefònica del SEPE

El servei públic d’ocupació estatal SEPE amplia l’horari d’atenció telefònica al 971 99 87 98: de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de dilluns a dijous de 15.30 h a 18 h.


Adhesió per al nomenament de fills predilectes

Es recorda a la ciutadania que fins al pròxim dia 30 de juny es pot adherir o donar suport, mitjançant el registre d’entrada a l’Ajuntament, a la iniciativa per nomenar filla predilecta de Felanitx l’artista pintora Maria Vich Nadal, i fill predilecte de Felanitx Joanot Colom.


Convocatòria de subvencions 2021

– Obres de conservació, restauració, consolidació i rehabilitació d’immobles ubicats al Centre Històric de Felanitx. Import destinat: 140.000 €.

– Restauració i rehabilitació façanes d’immobles a nuclis urbans de Felanitx, Portocolom, s’Horta i Cas Concos. Import destinat: 100.000 €. 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza l’11 de juliol de 2021

Les bases d’aquesta convocatòria s’han publicades al BOIB núm. 61, en data de l’ 11 de maig de 2021


Punt Verd de Portocolom

Els mesos de juliol i agost el Punt Verd tindrà l’horari següent. Dilluns tancat, de dimarts a divendres de 8 a 16 h, i dissabte i diumenge de 9 a 13 h.


Reciclatge de càpsules de cafè
El consistori té instal·lats dos contenidors, un a Deixalles Felanitx i l’altre al Punt Verd de Portocolom, perquè la ciutadania pugui dur-hi les càpsules de cafè, d’alumini i plàstic, plenes o buides, per reciclar-les degudament. Si un establiment està interessat a sol·licitar un contenidor ho pot fer a través de l’adreça mediambient@felanitx.org.


Atenció al públic a l’Ajuntament

Els ciutadans que heu de fer qualsevol tràmit amb l’Administració podeu assistir a l’Ajuntament sense cita prèvia, excepte per a l’empadronament, el cadastre i el certificat digital, per als quals sí que heu de demanar cita prèvia. Podeu sol·licitar hora a la pàgina web de l’Ajuntament (felanitx.org) o per via telefònica al 971 58 00 51.


Horari de les biblioteques municipals

Biblioteca Joan Estelrich Felanitx. De dilluns a divendres de les 9 h a les 13 h i dilluns, dimecres i divendres de 16 h a 20 h.

Biblioteca Portocolom. Dimarts i dijous de 16 h a 20 h.

Actes culturals
i d’oci de juny


DIJOUS 17
A LES 21 h
Conservatori de música
Concert de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. El Grup de Vent i Corda de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears oferirà un concert a l’Auditori del Conservatori de Música de Felanitx. Interpretaran peces dels compositors Sergei Prokofiev, Georges Bizet, Ástor Piazzolla o Jean Philippe Calvin.


DIVENDRES 18
A LES 21 h
Sala d’actes del Centre Cultural
Art. Mai Som Tots Teatre presenta Art, una obra de Yasmina Reza. La representació qüestiona les debilitats i les fortaleses de la relació d’amistat que uneix els tres personatges masculins que conformen l’elenc d’aquesta producció.

Les entrades es poden reservar a la web www.maisomtotsteatre.com. Aquesta obra també la podeu veure dissabte 19 i diumenge 20 a les 19 h.


DIJOUS 24
A LES 19 h
Plaça de sa Font de Santa Margalida
Sant Joan Pelós. Sortida i únic ball de Sant Joan Pelós. És obligatori l’ús de mascareta, guardar les distàncies de seguretat, evitar aglomeracions de persones, tenir seny i ser responsables. Si no es compleixen unes mesures òptimes, no es podrà fer.


DIVENDRES 25
A LES 20 h
Sala Miquel Barceló. Casa de Cultura
Exposició. A càrrec de Bàrbara Juan i Joan Sastre. Romandrà fins dia 4 d’agost. L’organitza el Centre Cultural de Felanitx.

A LES 21 h
Jardí del Conservatori
Concert de l’Orquestra Aula Música Felanitx. Concert de l’orquestra de música contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigida per Josep Prohens Julià. L’organitza el Conservatori Professional de Felanitx. Hi col·labora l’Ajuntament de Felanitx i el Centre Cultural. Capacitat limitada.


DISSABTE 26
A LES 11 h
Jardí del Conservatori Professional de Música de Felanitx
Presentació del llibre Transfeminismo o barbarie, tot seguit actuació musical amb Alicia Ramos. Acte organitzat per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Felanitx i l’Associació Ben Amics.

Aforament limitat. Entrada gratuïta. Inscripció prèvia al correu igualtat@felanitx.org.

A LES 17 h
Sa Bassa Nova. Portocolom
Concert de Rockin Matxín Festival. Actuacions de Black Cats, Big Yuyu, Hijos de Matxín, Lou Cypher Dj i Boppi’n’Brush Dj. L’organitza l’Associació Es Puput Cultural i l’Ajuntament de Felanitx. Hi col·labora Ports de les Illes Balears. Capacitat limitada.


DIUMENGE 27
A LES 21 h
Sa Bassa Nova
Veu de dones. Concert a càrrec de Maria Hein i Vers Endins. El patrocina la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Felanitx i el Centre Cultural. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Invitacions a TicketIB i a l’Oficina de Turisme de Portocolom.