Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 27 abril 2024
El Cadet masculí B, després de la victòria diumenge dematí a Felanitx

Aquest cap de setmana passat no només hi ha hagut bàsquet a Granada, on el club ha tengut una petita representació d’entrenadors i jugadors a la Copa del Rei que s’ha celebrat a la ciutat andalusa. La majoria dels nostres equips han continuat competint en una jornada en què destacam les victòries del Cadet masculí A, Júnior masculí, Infantil femení B i Sènior femení, que col·loquen aquests equips en la lluita per les posicions capdavanteres dels seus grups.

PREMINI MASCULÍ IFORAVILA – ASSESORIA GUILLEM BORDOY – CB ANDRATX
Bon partit del Premini masculí davant els companys del CB Andratx a Portocolom.
Els nins han tornat a demostrar una setmana més tot el que treballen i han continuat amb la bona dinàmica de les darreres jornades, tot i que en alguns moments ens hem deixat endur pel ritme dels visitants. Seguim!

MINI MASCULÍ B IFORAVILA – CAS VILAFRANQUER 70 – 53 BÀSQUET CALVIÀ
Victòria del Mini masculí B, dissabte dematí a Portocolom, davant els companys del Bàsquet Calvià. Partit emocionant que es va anar treballant a poc a poc i es va poder compondre un mal primer quart gràcies a la defensa i l’encert de tots els jugadors.

MINI MASCULÍ A IFORAVILA – AGÈNCIA DE VIATGES MAJOR TOUS 65 – 14 CD MADRE ALBERTA
Molt bona actuació del Mini masculí A davant el CD Madre Alberta al Guillem Timoner de Felanitx.

Partit dominat des del principi amb bones accions en atac i una molt bona defensa. Enhorabona a tot l’equip!

INFANTIL FEMENÍ B IFORAVILA – ÀRIDS I SERVEIS GRAVERA CA N’ALOU 66 – 19 BÀSQUET PLA
Nova victòria de l’Infantil femení B en un altre bon partit davant el Bàsquet Pla a Felanitx.
La defensa i la velocitat en atac varen marcar el ritme d’un partit on totes les jugadores varen sumar i aportar el seu granet d’arena per seguir dominant el grup.

CB SANTA MARIA 67 – 54 INFANTIL FEMENÍ A IFORAVILA – RESTAURANT CAN BERNAT
L’equip Infantil Femení A es reactiva després d’una jornada de descans.

El partit a casa del CB Santa Maria va destacar per la seva intensitat, en què les pressions a tota vista van imposar un ritme alt de partit. A les nostres nines els va costar treure coratge davant un equip amb una defensa molt intensa i, tot i haver remuntat un mal primer parcial, les locals es van imposar al final i aconseguien la victòria.

CADET MASCULÍ B IFORAVILA – TALLER MASCARÓ BONNÍN 110 – 48 CB SA CABANETA B
Gran victòria del Cadet masculí B davant el CB Sa Cabaneta B, diumenge dematí a Felanitx.
Partit que es podria dividir en dues fases. En la primera part els nostres jugadors han pogut resoldre les jugades amb un bon moviment de pilota, i amb criteri s’han assolit bones situacions per encistellar. En la segona part s’ha fet una bona feina defensiva, amb dos contra uns agressius, i s’ha aconseguit precipitar el joc dels rivals i sumar en transició.

Molt bona actitud, de tots els jugadors que demostren les ganes que tenen de fer feina i continuar millorant.

CB POLLENÇA 37 – 48 CADET MASCULÍ A IFORAVILA – INTUROTEL “Hotels & Resorts”
Important victòria del Cadet masculí A a la pista del CB Pollença, equip que ja coneixíem de la primera fase de Promoció.

Partit molt desordenat, amb poca anotació i poc encert exterior, on no hem pogut jugar el nostre estàtic en condicions, però que hem sabut contrarestar amb bones defenses i sortides al contraatac per aconseguir cistelles còmodes.

Molta igualtat els tres primers quarts, en què cap dels dos equips han pogut distanciar-se en el marcador. Ja en el darrer període hem obtingut un bon parcial per rompre el partit i sumar la victòria a una pista complicada.

JÚNIOR MASCULÍ IFORAVILA – CAS VILAFRANQUER 82 – 72 UGUI CB LA SALLE
Important victòria a casa del Júnior masculí IForavila – Cas Vilafranquer davant un sempre intens Ugui.

No va començar bé el partit; algunes imprecisions en atac i mostrar-nos massa tous en defensa ens varen dur a perdre el primer quart, tan sols anotant 10 punts. Ja en el segon aconseguim encarrilar el joc, però només servia per acostar-nos en el marcador.

Ja a la tornada del descans estàvem competint pel partit, anotant més, no sense dificultats per l’agressiva defensa dels col·legials. En els darrers minuts la balança de la victòria va tombar cap a nosaltres, amb bons contraatacs i encert exterior per tancar el partit.

SÈNIOR FEMENÍ INSULAR IFORAVILA – ÀRIDS I SERVEIS GRAVERA CA N’ALOU 65 –
52 CB CAMPOS
Nova victòria de l’equip Sènior femení de Lliga Insular davant el CB Campos, diumenge capvespre a Felanitx.

Bona sortida al partit amb intensitat defensiva, que va permetre córrer el contraatac i agafar la primera diferència en el marcador. Un segon quart més igualat en intercanvi de cistelles deixava el partit amb la mateixa diferència en el marcador.

A la tornada de vestidors, una sortida fluixa va permetre a les campaneres capgirar el marcador. Ja en els darrers minuts, i gràcies a la defensa que ens va permetre tornar a enllaçar transicions ofensives i contraatacs, aconseguírem tornar a capgirar el marcador i confirmar la victòria davant un gran rival.