21.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 12 abril 2024

La cantant i compositora felanitxera Sara Reus ha llançat el seu nou i únic senzill (disc) en català –fins ara– i el motiu és retre una cançó-homenatge a la seva padrina paterna, que va morir el passat mes de desembre i amb qui tenia un vincle molt estret i especial. Dia 14, dia que va treure el disc, hauria fet 99 anys.

Tot el procés, des de la composició fins a la producció (enregistrament, arranjaments, mescla i màster) han estat fets per ella mateixa, ja que ha volgut que sigui “un regal únic i exclusiu per a una de les persones més importants de la seva vida i amb qui se n’ha anat una part d’ella mateixa”, explica na Sara, que en aquests moments es troba enregistrant el seu tercer disc d’estudi i preparant els propers concerts.

La defineix un pop-rock fresc i actual amb cançons d’amor i temàtiques socials. Totes les cançons estan escrites per ella.

Els seus treballs discogràfics són autoproduïts i autoeditats i compta amb un EP (Pinceladas, 2019) i dos discs al mercat (A mi manera, 2015) i (Por amor al arte, 2019), aquest darrer guardonat amb el premi Enderrock al millor disc en llengua no catalana l’any 2020.

Sara Reus es va iniciar al món de la música des de ben petita i va compondre la seva primera cançó amb tan sols deu anys. Provinent d’una família de músics, no és d’estranyar que aquest art formi part de la seva persona i és que ella mateixa diu que la vida no tindria sentit sense la música.

darreres notícies

et pot interessar