33.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 29 juliol 2021
esports-basket
L’equip Sènior masculí
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Amb la temporada finalitzada i tots els equips ja de vacances, la direcció esportiva del Club fa feina per preparar i enllestir la propera temporada, que començarà el pròxim més d’agost amb els primers entrenaments.

Una de les primeres notícies que podem avançar és que l’equip Sènior masculí competirà a la Lliga Balear amb els millors equips de les Illes. L’equip entrenat per Sebastià Adrover va finalitzar en tercera posició aquesta temporada a la lliga insular, però el Club va decidir apostar per aquest projecte i fer efectiu un ascens de categoria que tornarà posar el nom del Club i de la ciutat de Felanitx entre el més alt nivell de les Balears.

Denou anys després del darrer equip masculí a aquesta categoria (temporada 2002-2003), un Sènior masculí format amb jugadors de la casa tornarà a competir amb els millors equips de Mallorca, Menorca i Eivissa, i farà gaudir cada diumenge del millor bàsquet al Guillem Timoner.

Cloenda temporada 20-21

També volem fer menció a la cloenda de la temporada 2020-2021, que es va dur a terme el passat divendres al Guillem Timoner. Una cloenda diferent però que va seguir la tònica habitual dels darrers anys. 

Com cada temporada, es va fer un reconeixement especial a tots els equips i a tots els jugadors individualment, es varen repartir els premis dels millors de la temporada: punts, assistències, pilotes robades, valoració, etc., es varen donar els trofeus històrics a aquells jugadors i jugadores que han arribat a un cert nombre de punts o temporades jugades en el Club, i finalment es varen repartir els quatre grans trofeus del CB Joan Capó: el trofeu “Toni Goiet” al millor entrenador del Club per a Francesc Barceló, el trofeu “Pere Sansó” als millors valors per a Neus Guardiola, el trofeu “Joan Pons” a la millor promesa per a Glòria Julià, i el trofeu “Guillem Amengual” al millor jugador del Club per a Estefania Darves-Bornoz.

Esperam que l’any que ve ho puguem repetir

Inscripcions estiu i propera temporada

Des de ja, trobareu a les nostres xarxes socials i a la pàgina web del Club tota la informació per fer efectiva la inscripció per a la temporada 2021-2022.

També trobareu la informació de la setmana de campus que es durà a terme del 2 al 6 d’agost, en què els més petits de la casa, del 2010 al 2017, gaudiran del Diverbàsquet els dematins al Poliesportiu Guillem Timoner, mentre que els més grans (del 2003 al 2009) tendran la setmana d’entrenaments i tecnificacions els capvespres al Pavelló Toni Peña de Portocolom.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar