25.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 maig 2022
Començament del camí de Son Proenç. A la dreta la pista de l’autoescola i a l’esquerra, el solar
Començament del camí de Son Proenç. A la dreta la pista de l’autoescola i a l’esquerra, el solar

Per a dia 18 hi ha prevista una reunió entre el director general de Planificació i Centres de la Conselleria d’Educació, Antonio Morante, regidors de l’Ajuntament i representants de la Plataforma Volem Escola Nova per tal de desencallar el projecte de la dotació de serveis que ha presentat l’Ajuntament. Al Ple, l’equip de govern informà que “no tenim cap tècnic assignat i no sabem si els agrada el projecte que hem presentat; no ens diuen res. Per això hem demanat una reunió”.

El projecte de la dotació de serveis és previ a l’inici de les obres. Inclou el clavegueram, enllumenat, aigua, entre d’altres.Mentrestant el PSOE culpa l’equip de govern del retard de l’inici de l’escola. Podeu llegir tot el seu argumentari a la secció dels partits polítics, a la pàgina tretze.

D’altra banda, al Ple, el PSOE s’interessà per l’augment de robatoris que hi ha darrerament al municipi i si està previst muntar cap dispositiu policial especial. També demanaren per la plaça d’inspector en cap de la Policia Local, a la qual s’hi ha presentat tres candidats (un membre de la mateixa plantilla i dos de fora). Està previst que aviat comencin els exàmens de les oposicions. 

darreres notícies

et pot interessar