23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

Dilluns passat hi va haver plenària ordinària. En aquesta columna us en detallarem una part i, de la resta, us n’informarem la setmana que ve.

Dels punts ordinaris de l’ordre del dia, cal destacar l’aprovació de la nova ordenança per la prestació del servei públic d’atenció a la primera infància a les escoletes: els preus queden igual de com estaven.

També es va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Felanitx a l’Associació GALP Mallorca, que és una entitat en defensa dels pescadors mallorquins. La confraria de Portocolom també s’hi ha adherit. És curiós que Vox no hi votàs a favor.

Es va aprovar la modificació de crèdit de 380.000 euros per poder comprar la resta de solars de la plaça de Cas Concos i 200.000 euros per adquirir un immoble a s’Horta, que serà una compra plurianual. És curiós que la portaveu de Vox, de s’Horta, tampoc hi votàs a favor.

Per una altra banda, es va aprovar inicialment la forma de gestió del servei públic per a la gestió del Pavelló Poliesportiu Municipal Guillem Timoner, les piscines cobertes, la pista d’atletisme Joan Pons, les pistes de tenis i les de pàdel.

Es va aprovar amb tots els vots a favor, excepte el de la Sra. Vidal (Vox), la proposta d’estructura de costos i fórmules de revisió de preus per poder licitar la nova recollida de fems selectiva porta a porta.

El Partit Popular va presentar una moció en defensa de la caça, ja que entén que els caçadors són un sector essencial en la protecció del medi ambient. La votació d’aquesta moció es va votar punt per punt a petició del Bloc i es varen produir sorpreses. Al punt primer, el Sr. Massutí del Bloc va votar en contra, mentre els seus dos companys de partit ho feren a favor. És indignant que el Govern de Sánchez i la Sra. Armengol sigui sempre el de les prohibicions i de fer el que ells vulguin. Han d’aprendre a gestionar i deixar de prohibir, limitar i restringir tot el que no els agrada.

La pròxima setmana seguirem informant de la resta de mocions i dels precs i preguntes.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”