20.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 5 agost 2025

Ingredients
· 200 g de pitera de pollastre
· 1 pastanaga
· 1 pebre vermell
· 1 tassa de bròquil
· 1 tassa de xampinyons
· 1 tassa de brots de bambú
· 1 ceba
· 2 alls
· 1 tassa de fideus d’arròs cuits
· 2 cullerades de salsa de soja
· 2 cullerades d’oli de sèsam
· 1 cullerada de mel
· Sal
· Pebre bo


Encalentim l’oli de sèsam dins una paella a foc mitjà-alt. Hi posam les tires de pollastre i les feim fins que estiguin daurades. Ho retiram i ho reservam.
Després sofregim durant uns minuts la pastanaga i els xampinyons tallats a rodanxes, el pebre a tires i el bròquil; hi afegim la ceba a rodanxes i l’all picat i ho seguim sofregint fins que es dauri.
Hi posam el pollastre amb els brots de bambú, hi afegim la soja i la mel i ho remenam per unir els sabors.
Finalment, hi afegim els fideus d’arròs cuits, la sal i el pebre i ho mesclam tot perquè quedi ben integrat.Ho servim calent.
Lorenzo Tapia

darreres notícies

et pot interessar