15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023
Els comerciants reconeguts
Els comerciants reconeguts

Dotze comerços del nostre municipi s’han adherit al projecte “Emblemàtics Balears”, que ha posat en marxa el Govern de les Illes Balears i que neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis. Un dels objectius d’aquest projecte és donar a conèixer la singularitat de cada municipi a través dels seus establiments emblemàtics.

Són els ajuntaments els qui identifiquen els comerços del municipi que compleixen els requisits per ser emblemàtics, d’acord amb un manual de l’IDI que n’estableix les diferents categories. Així, un comerç pot ser catalogat com a “arrelat” (amb un producte o ofici singular), “amb història” (amb més de 75 anys de vida o excepcionalment a partir dels cinquanta anys) i “amb patrimoni” (amb elements patrimonials interiors i exteriors destacats, així com amb valor immaterial). A més, els establiments que compleixin aquestes tres categories seran denominats “emblemàtics”.

Dimarts, polítics del Govern i de l’Ajuntament els entregaren les credencials a Armeria Fiol, Can Berga, Can Ramis, Ceràmiques Felanitx, Ceràmiques Mallorca, Forn de Can Vica, Fotografia Bennàssar, Joieria Coral, Jugueteria Can Pila, Merceria Ca na Tonda, Pastisseria Cas Francès i Teixits Pomar.

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”