22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
obres al municipi de felanitx
Operaris a uns dels carrers de Felanitx
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El passat mes de desembre es va iniciar el programa SOIB Reactiva 2020, promogut pel SOIB i amb la finalitat de treure persones que estan a l’atur perquè facin una feina.
Com informàrem, les 24 persones treballadores que estan fan en aquest primer torn del programa, estan distribuïdes a diferents llocs de feina com a peó de construcció, neteja i auxiliars administratius.

Aquest personal ja ha realitzat diverses tasques al municipi, com són l’adequació, neteja i manteniment de diferents espais públics com les places d’Espanya, Pax i de ‘sa Sínia’, diverses rotondes del nucli urbà, així com actuacions a s’Horta i Cas Concos.
Les feines han consistit, entre d’altres, a netejar carrers i les zones de contenidors, així com l’adequació i neteja de les escoles i el camí i els voltants del Calvari.

D’altra banda també s’han dedicat a la reparació de voravies, als carrers Tintorera, Marià Aguiló, Travessa d’en Riera, Nofre Ferrandell, entre d’altres, i continuaran.

Des de l’Ajuntament donen l’enhorabona a tot el personal del programa per la bona tasca realitzada durant aquest primer mes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar