24.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 1 juliol 2022
Carrer de s'Algar de Portocolom
El carrer de s’Algar és la continuació de l’Avinguda Tamarells

Alguns veïnats demanen que la circulació del carrer de s’Algar sigui com abans.
Des de fa setmanes, un grup de veïnats —unes quinze famílies— residents a uns trams dels carrers Alou i de la Mar de Portocolom s’han mobilitzat per demanar que la circulació del carrer de s’Algar sigui com abans de la reforma circulatòria actual; és a dir, que entre els carrers Mn. Tauler i de la Mar sigui de doble sentit.
El passat mes de juliol aquest tram de carrer va ser convertit en sentit únic. Des de l’Ajuntament argumentaren l’alt índex de circulació de la via els mesos d’estiu i que així es guanyaven una quinzena de places d’aparcament.

Els veïnats que ara reclamen que es torni a la situació d’abans ho argumenten dient que per aquests carrers —Alou i de la Mar— ha augmentat moltíssim el trànsit i que el pas de camions els ha danyat els cotxes estacionats, amb la rompuda de retrovisors o retxades, principalment al carrer Alou, on està permès aparcar a les dues bandes de carrer.

I, un dels problemes més greus rau —pel que han dit— quan s’ha de tallar el tram del carrer de la Mar perquè una empresa que hi ha pugui carregar o descarregar, o els veïnats que han de menester els serveis del camió de l’aigua potable, pugui també descarregar. En aquests casos, que són sovint —afirmen—, amb discs mòbils s’ha de desviar la circulació i alguns conductors s’embullen i van en direcció prohibida.

Per això, demanen que es restitueixi el sentit de circulació anterior. Ja han traslladat de paraula la seva petició al govern local. Si no els escolten, no descarten dur a terme una recollida de firmes per sol·licitar-ho formalment a l’Ajuntament.

darreres notícies

et pot interessar

Reciclar la policia, també