19.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022
D'esquerra a dreta: Gabriel Zuzama i José Bueno, Marc Bennàsar, Maria del Mar Adrover, Tarik, amb un company a Itàlia, La professora, Agnès Barceló, i paradeta informativa a l’IES
D'esquerra a dreta: Gabriel Zuzama i José Bueno, Marc Bennàsar, Maria del Mar Adrover, Tarik, amb un company a Itàlia, La professora, Agnès Barceló, i paradeta informativa a l’IES

L’Institut de Felanitx està apostant per la internacionalització amb el projecte europeu Erasmus+ perquè estudiants i professors completin la seva formació a països de la Unió Europea.

Totes les famílies professionals que s’imparteixen a l’IES Felanitx, l’FP d’Administració i Gestió, l’FP Agrària i l’FP d’Electricitat i Eelectrònica, s’han implicat preparant aquestes pràctiques tan especials en empreses estrangeres i ho van demostrar amb la paradeta informativa dedicada al programa Erasmus+ en la passada fira d’FP.

El present curs s’ha participat en el programa “EuroFP Balears V” amb vuit mobilitats: cinc alumnes i tres professors en diferents regions europees.

En els cicles formatius de grau mitjà, José de Felanitx i Gabriel de Calonge han estat a Breslau (Polònia) fent pràctiques d’electromecànica, i Marc Bennàsar de Manacor ha fet les seves pràctiques en un centre de jardineria i floristeria a Turku (Finlàndia). Finalment, Maria del Mar Adrover de s’Horta, estudiant de Gestió Administrativa, aviat haurà complert la totalitat de les seves pràctiques, tretze setmanes, en una acadèmia al centre de Dublín (Irlanda).

En FP Bàsica, Tarik de Felanitx ha viatjat a Itàlia per practicar d’electricista durant tres setmanes.

Una vegada finalitzades les pràctiques Erasmus+, els alumnes coincideixen a pensar que l’oportunitat d’Erasmus+, per practicar el que han après a l’IES Felanitx en empreses de l’estranger, ha suposat un bon aprenentatge, interessant, diferent i ben profitós, tant en el seu camp professional com en la seva maduresa personal. Les famílies també es mostren molt satisfetes per la confiança dipositada en aquests alumnes emprenedors.

Així mateix, els professors Agnès Barceló, Joan i Tomàs han participat de l’EuroFP Balears V amb visites de preparació i formació Erasmus+ a Alemanya, Irlanda i Itàlia, respectivament, per tal de millorar les seves competències com a formadors d’FP.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”