23.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 2 juny 2023
Els derivats de les matances a la fira del Pebre Bord

L’Ajuntament, amb la col·laboració de nou establiments del municipi, ha presentat la primera mostra de gastronomia matancera i vi felanitxer, que tindrà lloc aquest cap de setmana (del 25 al 27) amb la finalitat de donar suport al producte local, amb aquesta iniciativa dels restauradors.

El regidor de Fires i Mercat, Rafel Rubio, ha explicat que “aquesta mostra gastronòmica neix amb l’objectiu de posar en valor els productes de ca nostra i acostar la gastronomia dels bars i restaurants als ciutadans. Arròs de matances, pa i talec torrat, frit de sang o croquetes de sobrassada, seran alguns dels menjars o berenars que s’hi podran degustar”.

Cada establiment funcionarà amb la seva pròpia dinàmica; els bars i restaurants oferiran berenars, dinars i sopars en el seu horari habitual. Cada un d’aquests tindrà a la carta diferents plats marinats amb vi felanitxer i amb producte dels Ramaders. Els restauradors que hi han col·laborat són Can Biel, Tic Tac, Millenium Bocatto, S’Abeurador, Bar Cristal, Sa Tapa, Can Bellota, Xino Xano i Can Moix.

darreres notícies

et pot interessar

Amàlia Salas López-Cepero

“A Felanitx ens falten polítiques culturals valentes”