14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
Dibuix de Cati Cànoves, Gemma Aguasca, Marga Mari i Rafel Chillet
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

S’han preparat tota una sèrie d’actes per a aquests pròxims dies

L’Ajuntament i el Centre Cultural han organitzat diferents actes per commemorar el Dia de la Dona, el pròxim 8 de març, uns actes que es duran a terme entre el 27 de febrer i el 21 de març.

Per començar, demà dissabte, a la sala d’actes de la Casa de Cultura es representarà l’obra de teatre Radiofémina; les entrades ja estan esgotades, però es podrà veure en directe a través del YouTube de Felanitx.tv a partir de les 18 h.

Diumenge dia 7, es farà una caminada a favor dels drets de la dona. La concentració serà a la plaça de sa Font de Santa Margalida a les 10 del matí. Es farà un recorregut de tres quilòmetres per dins el poble. L’Ajuntament repartirà mascaretes als assistents. A les 19 hores, al Conservatori de Música la pianista felanitxera Neus Estarelles oferirà un concert on interpretarà peces que han estat compostes per dones.

Dilluns dia 8, Dia de la Dona, el col·lectiu Felanitx per la Igualtat serà l’encarregat de fer la lectura del manifest per commemorar aquest dia al començament del Ple de l’Ajuntament. Es podrà seguir en directe a través de YouTube de Felanitx.tv.

Dimecres dia 10, es farà el taller Igualtat de gènere, impartit per la Fundació de Solidaritat Amaranta, a la Casa de Cultura a les 19 hores.

Diumenge dia 14, també a la Casa de Cultura i a les 18 hores, conferència: Mestres de la paraula, on es combinarà l’aportació de Bàrbara Sagrera com a estudiosa de la fraseologia, amb la dramatúrgia de l’actriu Bàrbara Nicolau i l’espectacle de música i els efectes acústics d’Alícia Olivares.

Diumenge dia 21, es farà la conferència Elles també es feren escoltar. Vuit dones músiques de Mallorca del segle XIX, a càrrec de Joan Ciria i Maimó.

A més, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament organitza el concurs de microrelats a les escoles.

Amb tots aquests actes, “es pretén donar visibilitat al compromís amb la igualtat de gènere i continuar fent feina amb l’impuls de polítiques locals feministes al municipi”, expliquen des de l’Ajuntament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar