22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
Escola de s’Horta on s’han fet importants millores
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Avui divendres comença un nou curs escolar. Segons han anunciat des de la Conselleria d’Educació, s’han alleugerit algunes de les restriccions que hi havia respecte del curs passat. Així i tot, entre d’altres, els alumnes i mestres hauran de dur la mascareta posada tot el temps i les finestres de les aules hauran d’estar obertes; en canvi, els alumnes podran estar un poc més a prop uns d’altres.

Al nostre municipi, sembla que el curs comença amb la normalitat esperada quant a professorat i infraestructures, llevat de qualque cas puntual, com sol passar sempre que comença un curs.

Algunes feines de manteniment dels centres educatius públics corresponen als ajuntaments. El de Felanitx, aquest estiu, ha destinat uns 15.000 euros per a diverses millores i a adobar diferents desperfectes que hi havia.

Els centres on s’ha actuat són les escoles Joan Capó de Felanitx, Reina Sofia de s’Horta, S’Algar de Portocolom i el Migjorn de Cas Concos; les escoletes municipals Sa Miloca i Pere Oliver Domenge, així com a l’institut de secundària IES Felanitx.

Entre altres actuacions s’han revisat els banys, s’han adequat els patis, s’han arreglat alguns desperfectes canviant rajoles, adobant o canviant finestres rompudes, donar una mà de pintura a diferents estances, a més d’embellir les zones comunes amb la reparació de bancs, adequar pasteres i sembrar plantes. També s’ha millorat la instal·lació elèctrica a diferents aules i l’IBISEC (organisme públic en tema d’escoles, que depèn del Govern balear) ha canviat les vidrieres al col·legi Reina Sofia de s’Horta. Es tracta d’una reivindicació històrica i necessària per poder ventilar les aules en aquest temps de pandèmia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar