19.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 24 juny 2021
Un dels actes de fa dos anys
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Aquest cap de setmana, a s’Horta comencen les “festes” patronals en honor a Sant Isidre i Cinquagesma; unes festes amb més activitats que l’any passat –ja pandèmic- però ni prop fer-hi del que els hauria agradat poder celebrar. L’Ajuntament té organitzats tota una sèrie d’actes, però alguns a darrera hora s’han hagut d’ajornar o se n’ha hagut de reduir la capacitat per mor de les restriccions sanitàries dictades pel Govern.

Per exemple, l’entrada al pregó, acte lligat a la tradició i a la cultura, per tal de poder tenir un control de registre del nombre d’assistents, serà amb la mateixa entrada del concert de La dècada prodigiosa; entrada que podeu adquirir als comerços del poble. El pregó, a càrrec de l’hortarrí Francesc Manresa Barceló, serà al pati de l’escola, demà dissabte a les 19 hores, i el concert a continuació.

Així mateix, per al diumenge dia 23, hi havia programada la fira, amb paradetes als llocs de costum, però s’ha hagut d’ajornar. Des de la Direcció General de Salut Pública i Participació del Govern han informat a l’Ajuntament que “actes com la fira poden suposar un risc per a la salut de la població”. Si les restriccions canvien, l’Ajuntament “farà un esforç per dur els firaires”, han explicat. Fonts pròximes al Govern apunten que “des de fa temps es sap que no es poden fer fires i l’Ajuntament ho havia programat sabent que no es podia fer, per poder dir després: el Govern ens obliga a suspendre”.

La resta d’activitats de caire cultural i religiós, amb el seu corresponent control de capacitat a recintes que compleixen amb la normativa, sí que, de moment, es podran dur a terme tal com estava previst.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar