7.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023
Un dels actes de fa dos anys

Diumenge, a s’Horta, comencen les festes de Sant Isidre i Cinquagesma. Diumenge hi haurà missa solemne en honor al patró. El pregó el llegirà na Maria Binimelis Amengual, actualment jubilada, que ha estat empresària de la restauració. Va ser fundadora de les Mestresses de Casa de s’Horta, i encara continua col·laborant i aportant idees per millorar s’Horta, de la qual se sent orgullosa. Binimelis va ser la tercera dona regidora de la democràcia. Ho va ser durant nou anys, amb el PP. Des de l’Ajuntament expliquen que “va posar els fonaments perquè Serveis Socials sigui el que avui dia és”. També va ser diputada al Parlament de les Illes Balears i consellera al Consell de Mallorca.

El pregó es llegirà al pati de l’escola Reina Sofia i, en acabar, la Banda de Música de Felanitx oferirà un concert.

El regidor de Festes, Pedro Acosta, ha explicat: “ens hem reunit amb totes les entitats i associacions que han volgut participar activament en el programa. Hi ha actes per a tots i recuperam o destacam festes per als joves que fa dos anys que no poden fer cap celebració com toca amb Sa Lleonada o l’horabaixa S’Horta Jove. Amb això no volem dir que hàgem deixat de banda la resta de persones, perquè hi ha la festa infantil i un espai per a la gent grans. També tornarà la fira als carrers de s’Horta”.

Durant les festes, que acabaran l’11 de juny, hi haurà l’anada a Cala sa Nau en bicicleta, a peu, amb muntura o carro, diada de paelles, verbena amb Tardes de café, La canción del verano, el DJ Titi, cercavila, teatre, la presentació d’un llibre, una pamboliada solidària, festa de nets i padrins, i ball de bot, entre altres activitats.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”