22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
‘Ses nines van de rua’, al carnaval de l’any passat
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ja que no hi haurà rua ni ruetes pels carrers del municipi, l’Ajuntament ha organitzat un concurs de disfresses per internet, a través de les xarxes socials. Amb el lema ‘Disfressa’t pel comerç’ el consistori pretén també donar suport al sector comercial i de la restauració amb vals que s’entregaran als participants a aquest concurs.

Pel simple fet de participar-hi s’obtindrà un val de descompte per comprar al petit comerç, bars i restaurants del municipi valorat en 30 €. A més, hi haurà dos premis especials de 150 € cada un per aquelles fotografies o vídeos que obtenguin més «m’agrades» al Facebook de l’Ajuntament.

Podeu enviar els vídeos o les fotografies al correu electrònic joventut@felanitx.org fins dia 9 de febrer. Entre el dimecres 10 i el dissabte 13 de febrer estaran publicats per a ser valorats. Hi podran participar totes les persones residents al municipi. Es permet presentar una imatge o una filmació d’un minut com a màxim per cada nucli familiar, que representi l’esperit de la ‘Rua’. Una de les condicions és que a la imatge hi ha de sortir un calendari on s’ha de veure bé el mes de febrer de 2021.

El regidor de Festes, Pedro Acosta ha explicat que “enguany juntament amb la regidoria de Comerç hem volgut animar la ciutadania a disfressar-se per ajudar el teixit comercial i de la restauració. Cada família que hi participi obtindrà un xec que podrà gastar en els comerços del terme; és una manera d’ajudar els dos sectors i també fer que d’una manera o altra les famílies es diverteixin”.

Els participants han de respectar la normativa sanitària vigent, complint amb el nombre màxim de persones que es poden reunir, mantenir la distància de seguretat i dur mascareta. Les bases es poden consultar a la web www.felanitx.org

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar