10.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 24 gener 2022
L’arbre ja està col·locat a la plça Pax (esquerra) i sa Font (dreta)
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Demà dissabte comencen els actes culturals, lúdics i comercials per a celebrar les festes de Nadal. Com és costum, l’encesa dels llums donarà el sus. Serà a les 6 de l’horabaixa a la plaça de la Font de Santa Margalida. Tot seguit, els més petits podran assistir a un contacontes a la Casa de Cultura: El ren de Nadal.

Enguany s’ha augmentat la il·luminació nadalenca i s’han col·locat arbres nous davant el quarter de la Policia Local i a la pista d’atletisme que dona entrada al poble, a Felanitx, a la plaça de Sant Jaume de Portocolom i també a Cas Concos. Tots els arbres estan protegits amb tanques per evitar ensurts. L’Ajuntament ha invertit 15.000 euros en l’adequació i millora de l’enllumenat nadalenc.

La setmana que ve començaran els raconets de Nadal. Divendres 10 i 17 a Portocolom, a la plaça des Corso. Els dissabtes 11 i 18 serà a Felanitx, amb paradetes entre la plaça de Santa Margalida, carrers Major i Miquel Bordoy i la plaça Pax. També s’aprofitarà per fer la inauguració de la ruta de betlems, que enguany comptarà amb la participació d’una dotzena de betlemistes. Per la ruta, els visitants podran trobar pintacarrers, jocs populars i jocs preesportius amb el lema #creixlliured’estereotips. A Cas Concos i s’Horta, els raconets seran dia 19 de desembre, el primer al camp de futbol i l’altre a la plaça Sant Isidre com ve essent habitual. Per complementar els mercats nadalencs a cada nucli hi haurà diverses activitats com poden ser tallers infantils, música al carrer, contacontes, ludoteca, concert de nadales, etc.

Altres activitats a destacar són la xocolatada solidària a benefici de la Creu Roja i l’associació Felanitx Solidari que tindrà a la seva paradeta per a l’apadrinament de cartes per infants. Una de les activitats noves per enguany és la instal·lació d’un parc de Nadal amb diferents jocs per joves i infants al Poliesportiu Guillem Timoner. Tres dies de música, tallers i castells inflables entre altres sorpreses que s’iniciaran diumenge. L’entrada serà un donatiu de 3 euros que es destinarà als Reis de la il·lusió.

Els Reis d’Orient arribaran dia 5 de gener als diferents nuclis de població. S’espera poder recuperar la cavalcada de les Majestats, sempre que la situació de la pandèmia no empitjori.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar