33.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 29 juliol 2021
Imatge de la Policia Local i la Guàrdia Civil al moment de la detenció
La Policia Local i la Guàrdia Civil al moment de la detenció
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

La Guàrdia Civil i la Policia Local han detingut dos homes que comptaven amb un ampli historial delictiu. Els acusen de, al manco, quatre robatoris en habitatges de fora vila, en el nostre municipi.

A finals de setembre, els agents van rebre diverses denúncies de propietaris de finques rurals per robatoris. Els autors accedien a l’interior de les cases aïllades després de forçar alguns dels accessos, amb la intenció de robar doblers i joies.

Durant la investigació, es va descobrir que es tractava de dos joves d’origen magribí, que empraven un vehicle per desplaçar-se i cometre els robatoris. Així, es va posar en marxa un operatiu conjuntament amb Policia Local en una zona determinada, on sospitaven que poguessin cometre els robatoris.

Després de l’avís d’un veïnat, que assegurava haver vist el mateix cotxe per la zona on es trobaven els agents, els van poder interceptar i detenir just en el moment en què acabaven de cometre un altre robatori. Havien sostret rellotges d’un habitatge, que els policies van tornar al seu legítim propietari.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar