14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 16 maig 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El batle, Jaume Monserrat, ha firmat un decret amb el qual delega a la regidora d’Hisenda, Melanie Mesquida, la competència de gestió dels contractes menors d’obra, subministrament, serveis, contractes administratius especials i privats. Mesquida assumeix, a més, la gestió ordinària de les àrees d’Intervenció i Tresoreria, així com la potestat de signatura per a l’exercici d’aquestes. D’altra banda, la regidora de Medi Ambient i Brigada Municipal, Catalina Soler, assumeix l’àrea d’Obres Públiques.

En paraules del batle, “he fet aquest canvi, ja que aquests mesos vinents és important estar pendent de la redacció del Pla General d’Urbanisme. Amb la delegació de funcions es pretén donar més agilitat als tràmits administratius dels diferents departaments. Així mateix, l’àrea d’Hisenda incorpora departaments relacionats amb economia, mentre les obres públiques executades en major part per la Brigada Municipal passen a incorporar-se a aquesta àrea”.

Jaume Monserrat no descarta en un futur recuperar les competències o delegar a altres regidors més funcions, depenent de les necessitats d’organització i funcionament de l’Ajuntament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar