17.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 7 juny 2023
Carrer de s'Algar de Portocolom
El carrer de s’Algar és la continuació de l’Avinguda Tamarells

Dins la primera quinzena de juliol es durà a terme una important reforma circulatòria que afecta una via amb molt de trànsit de Portocolom. Es tracta d’un tram del carrer de s’Algar (la continuació de l’avinguda dels Tamarells en direcció al carrer del Far) que és de doble sentit, entre els carrers de la Mar i de Mossèn Tauler (entre l’antic bar dels Tamarells i la botiga de ca n’Estelrich). L’increment de la circulació en aquest indret, més intensificada els mesos d’estiu, i la manca d’aparcament, han fet prendre aquesta decisió. De fet, amb aquest canvi es permetrà estacionar a aquest tram del carrer de s’Algar i es calcula que es facilitarà l’aparcament a prop d’una quinzena de vehicles, segons l’informe que ha elaborat la Policia Local.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastià Adrover, ha explicat que “hem pres aquesta decisió perquè hi havia queixes per falta d’aparcament a la zona. Amb aquest canvi queda més ordenada la circulació”. Es demana molta precaució i estar molt atents al canvi que es farà les pròximes setmanes.

El carrer del Rei en Jaume I de Felanitx

Un altre punt conflictiu de la circulació és el tram del carrer del Rei en Jaume I, des de la Creu Nova fins al Cementeri. Arran de la col·locació d’uns pilons a la intersecció amb el carrer Fartàritx, ha tornat renéixer la polèmica. Són moltes les veus que demanen que aquest tram de carrer sigui d’un únic sentit de circulació. A més de facilitar l’aparcament als veïnats i evitar l’alta densitat de trànsit, s’evitarien moltes discussions, tant entre conductors com entre veïnats.

 

darreres notícies

et pot interessar

Amàlia Salas López-Cepero

“A Felanitx ens falten polítiques culturals valentes”