21.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 12 abril 2024
Mateu Suñer, la batlesa i regidors, al solar on es farà l'escola
Mateu Suñer, la batlesa i regidors, al solar on es farà l'escola

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), de la Conselleria d’Educació del Govern, ha anunciat l’inici del procés de licitació per a la redacció del projecte del nou centre d’educació infantil i primària (CEIP) a Felanitx. El cost d’aquesta licitació puja a 141.373 euros, amb un termini d’execució de cinc mesos, a més de la coordinació de les obres.

Una passa més perquè la construcció de la nova escola sigui una realitat després d’anys de parlar-ne.

El secretari autonòmic de Desenvolupament Educatiu, Mateu Suñer, juntament amb la batlessa, Catalina Soler, i regidors municipals, varen visitar dimarts el terreny on es construirà l’escola, al començament del camí de Son Proenç, entre el nucli urbà i la carretera. Allà Suñer explicà les darreres novetats envers aquest projecte.

Una escola de dues línies

El nou centre educatiu estarà dissenyat per a dues línies, amb sis unitats per a educació infantil i dotze per a educació primària, i tendrà una capacitat màxima de 450 places escolars, a les quals s’afegiran set places a l’aula UECCO.

El cost estimat del nou centre és de 6.756.000 euros i el termini d’execució de les obres és de quinze mesos.

El projecte inclou un edifici principal amb planta baixa i dues plantes superiors. A la planta baixa s’inclouran les aules d’infantil, una aula de psicomotricitat, l’aula UECCO, aules de suport i una sala d’instal·lacions. A les plantes superiors es disposaran les aules de primària, la biblioteca, les aules d’informàtica, de professors, de música i de plàstica, a més d’una sala polivalent i aules per a grups petits.

A més, es preveu la construcció d’un segon bloc amb planta baixa, destinat a la recepció, la consergeria, els despatxos de secretaria, direcció, cap d’estudis i atenció als pares. Així mateix, una tercera edificació albergarà magatzems, lavabos de pati i vestidors del gimnàs.

darreres notícies

et pot interessar