32.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022
Les obres del passeig, a punt d’acabar

Les obres de remodelació del passeig Joan Estelrich han entrat a la recta final. De fet, en un termini d’unes tres o quatre setmanes s’espera que ja estigui llest. Davant les preguntes d’alguns ciutadans de quin ús tendrà el “nou” passeig, el batle Jaume Monserrat ha explicat que la part central tendrà doble sentit de circulació i places d’aparcament a ambdós costats com estava abans. El que s’ha modificat més és la part entre les cases i les palmeres, que serà d’ús exclusiu per a vianants i no s’hi podrà aparcar, excepte per entrar i sortir de les portasses. Respecte al paviment empedrat, Monserrat explica que “es pretén que es redueixi la velocitat de la circulació, hem de recordar que estam devora una escola”.

Pel que fa al desnivell que ara hi ha a la voravia entre el passeig i el carrer Bellpuig, ha comentat que les obres no estan acabades i que dins els pròxims dies s’asfaltarà la part del carrer Bellpuig de tal manera que quedarà a nivell per a la connexió i circulació amb el passeig, ben igual que a la resta d’enllaços amb altres carrers dels costats que conflueixen amb el passeig, com són els carrers Dameto i Rocaberti (devora el quarter).

Amb les obres, també s’ha renovat la xarxa de pluvials, clavegueram i aigua potable i s’ha col·locat un nou enllumenat. El pressupost de l’obra és d’uns 496.000 euros amb IVA a més de la gestió de residus.

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”