6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023
Un concepte totalment diferent: de verbena a concert d’asseguts
Fotografia de l'any passat

Ja es coneixen els grups de les verbenes i d’animació

L’Ajuntament ja ha fet públics els noms dels grups que actuaran a les verbenes d’enguany, entre els dies 19 i 28 d’agost al Parc Municipal: Loquillo, M Clan, Álvaro de Luna, Avalanx, Buhos o Los Brincos, entre altres. Completaran els deu dies de música altres espectacles com Agustín El Casta, el musical La Bella y la Bestia o el tribut a Mecano.

La primera verbena serà divendres dia 19, amb l’actuació de la felanitxera Sara Reus, recentment guardonada. Després pujarà a l’escenari el cantant Álvaro de Luna que va començar la seva carrera en solitari el 2020 i que presentarà aquí Levantaremos al sol; després actuarà el grup menorquí Avalanx i el DJ BJ.

Dissabte dia 20, novament s’aposta per artistes de Felanitx amb la recent guanyadora del premi Enderrock 2022 de la Música Catalana al millor disc revelació per Continent i contingut de Maria Hein i el grup Horabaixa. Completen el cartell, els catalans Buhos que han aconseguit el seu disc d’or Volcans i els mallorquins O-erra.

Diumenge dia 21 serà el torn de l’espectacle d’Agustín el Casta i Trabucats. Dimarts 23, el públic familiar podrà veure el musical infantil La bella y la bestia. Dimecres 24 serà el dia del tribut a Mecano. Dijous 25, actuaran Los Brincos i el grup felanitxer Reple-gats, un dia dedicat a les persones grans i que també inclourà la pamboliada.

Divendres 26, el recital i única verbena on s’ha de comprar entrada. Nit de rock amb la banda M Clan, amb més de 20 anys de trajectòria, pujarà a l’escenari just abans de fer-ho el mític Loquillo amb la seva gira El Rey. També actuaran els felanitxers Mantra, Black Cats i el DJ Titi. 

Per acabar, dia 28, festa de Sant Agustí el cartell és per als felanitxera IPOPS i el show de Sant Agustí amb Kais Fest. 

El regidor de Festes, Pedro Acosta, ha destacat que “hem intentat recuperar l’essència de les verbenes d’antany. No ens podem comparar amb macrofestivals. Felanitx durant deu dies té diferents concerts amb un ampli ventall que inclou diferents estils i per a totes les edats. Llevat del que són els grups de nivell nacional, hem volgut donar suport als artistes locals. A Felanitx en tenim molts, no podem tenir-los a tots, però hi ha una àmplia representació, ells han de tenir un lloc dins les verbenes”.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”