32.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022
Els regidors Acosta, Mesquida i Rubio, amb el programa a la mà
Els regidors Acosta, Mesquida i Rubio, amb el programa a la mà

Amb el ball de Sant Joan Pelós, l’Ajuntament ha presentat el programa d’activitats de les quals podrem gaudir aquest estiu tant a Portocolom com a Felanitx. Són devers un centenar d’actes de caràcter lúdic, cultural, esportiu i d’oci, amb especial èmfasi amb les festes patronals de la Mare de Déu del Carme i de Sant Jaume a Portocolom, Santa Margalida a Felanitx i també una espipellada del que ja s’està preparant per Sant Agustí, a més d’altres activitats.

Sense anar més enfora, aquest cap de setmana, al Mollet d’en Perelló, hi haurà el VI Festival A Jazz de Mar amb tres concerts (divendres, dissabte i diumenge a vespre).

Durant l’estiu hi haurà la 27a campanya d’excavació als Closos de Can Gaià, vetlades de música antiga on els assistents s’endinsaran a l’Europa del segle XVI, presentació amb un recital del disc «Dotze llunes» de l’Agrupació Abeniara, la fira marinera amb la mostra d’artesania i gastronomia de les Illes o el ja tradicional concert de l’artista polifacètic David Ordinas a benefici del Projecte Burundi.

El programa –informen des de l’Ajuntament- que té activitats i actes per a tot el públic, recull activitats infantils de les quals destaquen, Théâtre Jaleo amb el seu espectacle de teresetes Edén, el cinema familiar que es realitzarà a la platja amb la projecció de la pel·lícula «Raya y el último dragón» o l’actuació musical de l’artista felanitxera Maria Bimbolles. Es preveu una jornada de «Gaming Experience» per a adolescents, la primera trobada de batucades, el ja tradicional pal ensabonat, el triatló popular, a més de l’anada en carro, bicicleta, muntura o a peu de Felanitx a Cala Marçal, entre d’altres.

Per la seva part, s’ha eliminat el sopar a penyes a s’Arenal que ha estat substituït per sopars de carrers, que els darrers anys ja es feien, i de cada vegada més. També hi haurà els focs artificials.

El llibret de festes de l’estiu el podeu recollir a l’Ajuntament, a la Casa de Cultura, a les oficines de Turisme de Portocolom i Cala Ferrera en horari d’oficina, o us el podeu descarregar en format digital a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

A la pàgina 4, a l’agenda, setmanalment anirem publicant els actes que hi haurà.

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”