32.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022
Així quedarà el nou empedrat
Així quedarà el nou empedrat

Dilluns varen començar les obres per canviar el tipus de paviment del carrer just davant la Sala i el Mercat. Amb la reforma que es va fer fa uns anys es varen col·locar unes lloses que amb el nombrós trànsit que hi passa per damunt s’han fet malbé i fan un renouer quan els cotxes les trepitgen. Al cap de poc d’haver-les col·locades ja es va veure que no anaven bé, i alguns redols es varen tornar aixecar; el carrer va estar tancat un parell de setmanes perquè eixugàs bé, però poc temps després tornaren fer renou. N’hi ha que han batiat aquest tram com el “carrer de les castanyetes”.

Estat actual del paviment
Estat actual del paviment

Ara lleven aquestes lloses i s’empedrarà com als carrers del Castellet i voltants, on sembla que ha funcionat sense problemes.

Està previst que l’obra es faci en tres fases. A la primera, aquests dies, es fa la zona d’entre el Mercat i el Redòs. A la segona, es farà la part que dona al carrer Jordi Sabet, i es desviarà el trànsit pel carrer de n’Alou. Per fer la tercera fase, just davant l’ajuntament, s’haurà de tallar el trànsit possiblement una setmana.

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”