22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

L’Ajuntament ha firmat un conveni de col·laboració amb la Fundación Diagrama perquè aquesta pugui fer ús d’instal·lacions municipals, concretament unes oficines de l’Estació Enològica, per tal d’oferir el servei de suport per a la inserció laboral de joves, itineraris integrals d’inserció, i atenció dels habitants del municipi que es puguin beneficiar d’aquest projecte.

El conveni estarà en vigor fins al desembre de 2022. Tots els joves d’entre 16 i 29 anys, que tenen dificultats per accedir a un lloc de feina, per falta d’experiència, formació o desconeixement de les ofertes, poden informar-se a aquesta oficina, cada dimecres de 9 a 14 hores. Els telèfons de contacte són 971 554 211 i 609 073 541.

La Fundación Diagrama farà feina amb la coordinació dels Serveis Socials de l’Ajuntament, els quals podran derivar usuaris i fer-ne el seguiment. El servei de suport per a la inserció laboral de joves compta amb la participació del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE). El suport al jove consisteix a tenir un orientador que faciliti les eines per integrar-se al món laboral, així com poder accedir a tallers de formació o programes que ajudin els joves en la recerca activa de feina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar