15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023

Set joves d’entre 18 i 22 anys varen resultar ferits en un accident entre dos cotxes on tots eren amics. Va ser la matinada de diumenge, devers les 1.40 hores, a la carretera Felanitx-Manacor, a la recta del radar. Segons la informació que ens han facilitat, sembla que als dos vehicles hi anaven amics que tornaven de festa i circulaven en sentit Manacor. En un moment donat, un dels cotxes (en quèhi anaven dos ocupants) va envestir per darrere a l’altre, on anaven cinc ocupants molt joves (el conduïa una al·lota). Arran de l’impacte, els dos vehicles varen perdre el control i sortiren de la carretera donant voltes de campana i quedant dins un tros, un a la dreta i l’altra a l’esquerra de la via.

Tot d’una hi acudiren els Bombers (estan a prop), tres ambulàncies, el metge del PAC, la Policia Local i la Guàrdia Civil. Dels ferits, n’hi ha un en estat molt greu (una al·lota que anava a la part del darrere del cotxe envestit), una en estat greu i els altres cinc ocupants amb ferides lleus. Varen ser traslladats a diferents hospitals depenent de la seva gravetat.

El conductor del cotxe que va envestir va triplicar la taxa màxima permesa en sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. La conductora del cotxe envestit va donar més del doble, segons ha informat la Guàrdia Civil de Trànsit.

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”