14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022
Els nous músics, l’homenetjat, Biel Orfí, familiars i les autoritats
Els nous músics, l’homenetjat, Biel Orfí, familiars i les autoritats

Diumenge passat, la Banda de Música de Felanitx ens oferí el seu tradicional concert en honor a Santa Cecília. Enguany, es presentà un programa exigent a la vegada que atractiu, titulat Vents d’Itàlia.

L’escena i gran marxa de l’òpera Aida de Giuseppe Verdi encetà el concert. A continuació, el Concerto per Flicorno Basso d’Amilcare Ponchielli, instrument avantpassat del bombardí. Fou el mateix Víctor Ferragut, director titular de la formació, qui interpretà la part de solista des del pòdium. En acabar la segona obra del concert s’aprofità per presentar els nous membres de la formació i fer un petit reconeixement a Biel Orfí, músic recentment jubilat després de 64 anys de dedicació a la formació. Seguidament, Echoes of San Marco, obra original per a banda del compositor Johan de Meij, qui s’inspirà en les ressonàncies de l’emblemàtica Basílica veneciana i les canzonas de Giovanni Gabrieli. Per concloure el concert, la sempre emocionant obertura de l’òpera Nabucco de Verdi.

Tot i la difícil acústica del Convent de Sant Agustí, la Banda oferí una interpretació sòlida en que destacaren detalls musicals de qualitat en un repertori molt exigent per a totes les seccions de la formació.

La pròxima actuació de la formació està prevista pel dissabte 10 de desembre a Maracena (Granada), on juntament amb la Banda Municipal de la localitat estrenaran el nou teatre Municipal Ciudad de Maracena.

darreres notícies

et pot interessar

Condemna en veu baixa