15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

L’Ajuntament ha organitzat unes jornades formatives dirigides a professionals que fan feina i estan en contacte amb infants i adolescents amb l’objectiu de donar-los eines per detectar comportaments o senyals d’alarma de conductes suïcides.

La psicòloga clínica Nicole Haber Eterovic i responsable de l’Observatori del Suïcidi, ha estat l’encarregada d’exposar com es poden detectar conductes suïcides en l’àmbit escolar. S’han proporcionat eines als professionals per ajudar a detectar i saber com actuar davant un cas d’aquestes característiques.

La regidora de Serveis Socials, Catalina Soler ha explicat: “el suïcidi és de cada vegada més patent entre els joves, per això hem decidit dur a terme aquestes jornades encaminades als professionals que estan en contacte amb infants i joves. Al mateix temps ens ajuda a observar comportaments a altres col·lectius. Són unes jornades de prevenció per detectar aquestes situacions que s’han detectat més després de la pandèmia que hem passat i que encara avui dia continua”.

A aquestes jornades hi ha hagut representació dels equips directius i d’orientació dels centres educatius de secundària de Felanitx i Santanyí a més dels centres d’educació primària del municipi. Hi ha assistit també el personal de Serveis Socials, així com educadors, i tècnics d’Igualtat i Joventut, del Centre de Salut, el Policia Tutor, i psicòlogues i educadores socials de la Mancomunitat del Pla de Mallorca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar