15.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 16 maig 2021
Professors de l’IES Felanitx reben na Caterina del Mar Oliver, de l’Associació Muévete por los que no pueden
Professors de l’IES Felanitx reben na Caterina del Mar Oliver, de l’Associació Muévete por los que no pueden
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Com ja sabeu, els dies 30 i 31 de març, a l’IES Felanitx se celebraren enguany el que hem anomenat Jornades Solidàries per fer visible i conscienciar l’alumnat de la necessitat de tenir recursos per a la investigació en les malalties rares, minoritàries o no diagnosticades. Per això, col·laboràrem amb l’associació Muévete por los que no pueden, que d’una manera lúdica promou l’esport per recaptar doblers per al fi esmentat i per ajudar les famílies que ho necessitin en la rehabilitació dels seus fills malalts. Per tal que l’esdeveniment arribàs a més gent, i no només als nostres alumnes, ho obrírem a tothom, de manera que convidàrem tot Felanitx a través d’aquest setmanari a unir-se a la iniciativa.

En poc més de dues setmanes, alumnes i persones anònimes, però també entitats felanitxeres o de la contornada, aconseguírem sumar la quantitat de 2.374 euros. Tots aquests diners s’invertiran un 50 % en la investigació en les malalties rares i l’altre 50 % en la rehabilitació dels nins amb malalties rares que ho necessitin.

Caterina del Mar Oliver, acompanyada de mare i fill, parla de l’associació i agraeix la participació de tothom a les Jornades Solidàries de l’IES
Caterina del Mar Oliver, acompanyada de mare i fill, parla de l’associació i agraeix la participació de tothom a les Jornades Solidàries de l’IES

Les Jornades començaren amb la rebuda de na Caterina del Mar Oliver, membre de l’associació, que feu entrega als professors d’Educació Física de deu camisetes esportives per sortejar entre tots els participants i agraí la celebració de les Jornades. Vingué acompanyada del seu fill petit, que a hores d’ara té set anys i pateix una malaltia rara no diagnosticada. La mare de na Caterina del Mar, na Maria Vicens de can Ribot, no es volgué perdre la cita i ballà durant una hora la coreografia que els professors d’Educació Física havien preparat. A partir d’aquí, el pati de l’institut s’omplí de música, festa i ritme durant dos dies, tot seguint les estrictes normes de seguretat i protocol anti-COVID.

Des de l’IES Felanitx volem donar les gràcies a tothom que hi va participar, tant a títol personal com des d’una entitat, com la Sala de Judo de Felanitx, l’Ajuntament de Felanitx, el CEIP Reina Sofia de s’Horta, el Club d’Atletisme Joan Capó, l’equip +40 de fèmines del Club de Bàsquet Joan Capó, el CEIP Joan Capó a través de l’activitat d’un grup en concret o Felanitx per la Igualtat, entre d’altres. A tothom, moltes gràcies.

I gràcies als professors i tutors del nostre institut que es van implicar en la recol·lecta, als professors d’Educació Física per l’organització que suposa fer que tot un centre balli per una bona causa, perquè el cas és que tot l’alumnat, des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, volgué aportar el seu granet d’arena i amb alegria sumar per una bona causa.
L’any que ve, més i millor!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar