14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022
KamBrass Quintet
KamBrass Quintet

La jove formació ha començat aquesta temporada amb una agenda ben ocupada, en què ha actuat arreu d’Alemanya, Andorra, Catalunya i Suïssa. També recentment han rebut nombrosos premis i guardons, entre els quals podem destacar el premi de les Joventuts Musicals Internacionals per a actuar en el Festival Hohenloher Kultursommer 2023 a Alemanya, o la nominació al prestigiós Prix Credit Suisse Jeunes Solistes 2022 a Suïssa.

KamBrass Quintet aterrarà a finals d’aquest novembre a Mallorca per presentar-nos el seu espectacle Visions, coincidint amb la celebració de Santa Cecília, patrona de la música. Podeu escoltar-los demà divendres dia 25 a les 20 hores a l’auditori del Conservatori de Felanitx; concert gratuït, però amb capacitat limitada (la reserva d’entrades es pot fer a la Casa de Cultura o a través de ticketib.com), i diumenge dia 27 a les 19 h a l’auditori del Conservatori de Manacor, també gratuït i amb capacitat limitada (reserva d’entrades a través d’enviumanacor.cat).

Dilluns dia 28 també presentaran conjuntament amb el Conservatori de Felanitx unes jornades de música de cambra. Durant aquest dilluns horabaixa duran a terme una sèrie de masterclasses obertes al públic a tots els grups de música de cambra del conservatori local.

darreres notícies

et pot interessar

Condemna en veu baixa