14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022
Alguns dels infants que surten al vídeo que ha elaborat l’Ajuntament
Alguns dels infants que surten al vídeo que ha elaborat l’Ajuntament

Quatre representants del Consell d’Infants de Felanitx, Marc, Màlia, Julià i Llúcia varen participar divendres passat en l’XI Parlament Infantil, al Parlament de les Illes Balears, on varen exposar el tema de la salut mental entre infants, joves i adolescents. Segons els representants de Felanitx, “tenir una bona salut mental és molt important per al dia a dia i per créixer com a persones”.

Durant uns mesos el Consell d’Infants ha fet feina amb els educadors de Serveis Socials de l’Ajuntament sobre aquest tema. Els infants han manifestat que tenen molt poca informació sobre la salut mental, que s’hauria de comptar amb més recursos al Centre de Salut i que els professionals de les escoles tenguin més protagonisme per donar tota la informació a l’alumnat. Al vídeo elaborat per la celebració del Dia Mundial de la Infància, diumenge dia 20, els participants destaquen la necessitat de dedicar-se temps a un mateix, conèixer-se, demanar ajuda si es tenen problemes, xerrar amb amics o persones estimades i compartir-hi temps.

El Consell d’Infants demana a l’Ajuntament dissenyar més campanyes de sensibilització sobre la importància de cuidar la salut mental i les vies que s’han de seguir si un no es troba bé, a més de donar a conèixer la feina que es fa des dels Serveis Socials.

darreres notícies

et pot interessar

Condemna en veu baixa