15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023
Cartells per desviar el pas
Cartells per desviar el pas

El Ple de l’Ajuntament, amb el vot a favor de PP, PI, GM, Bloc, PSOE i UP, i només l’abstenció de Vox, acordà recuperar d’ofici el camí des Barranc, entre Cala Marçal i Cala Brafi. Es tracta d’un camí que mesos enrere va ser barrat per la propietat d’un terreny per on discorre l’esmentat camí.

(1) Camí des Barranc (2) Can Marçal Vell, on hi ha la cadena que barra el pas
(1) Camí des Barranc (2) Can Marçal Vell, on hi ha la cadena que barra el pas
Des de fa mesos hi ha aquesta cadena col·locada
Des de fa mesos hi ha aquesta cadena col·locada

Recordem que va ser el Bloc per Felanitx qui fa uns mesos va denunciar que s’havia col·locat una cadena que impedia el pas per aquesta via a l’altura de la casa de Can Marçal Vell. Arran d’aquesta denúncia, l’Ajuntament va obrir un expedient perquè es tornàs a obrir. Requerida la propietat del terreny, una societat, aquesta al·legà en favor seu. En el ple de dilluns, s’acordà “desestimar aquestes al·legacions i recuperar la possessió del camí; que retirin la cadena dins un termini d’una setmana, si no, l’Ajuntament prendrà les mesures oportunes d’acord amb la Llei”.

Malgrat l’acord, la propietat encara pot recórrer.

Per a Miquel Lluís Mestre (Bloc), “avui és un dia molt important per qui defensa el que és públic”, digué. I va assenyalar que “s’ha pogut recuperar gràcies que sortia al Catàleg de camins de 2008”. Per això, demanà “posar en valor el nou Catàleg que ha redactat el Consell de Mallorca i que se segueixi amb la tramitació perquè sigui efectiu”; a la qual cosa el batle, Jaume Monserrat, va contestar que “s’hi està fent feina, però, abans de dur-lo a aprovació, els tècnics municipals l’han de revisar exhaustivament”.

“Coses com aquesta —la recuperació d’aquest camí des Barranc— seran més fàcils amb aquest nou Catàleg”, incidí Mestre.

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”