15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

L’Ajuntament ha firmat un conveni de col·laboració amb la Fundació Reconatura per millorar en reutilització i reciclatge de residus. Es tracta d’un projecte anomenat “Ciclos Cloopr” (cicles tancats de recuperació), amb què es pretén aconseguir un major i millor ús i eficiència de recursos, juntament amb la generació de zero residus per diferents categories: plàstics, paper, cartó, vidre, metall, etc. Aquest projecte té el suport de l’entitat Ecoembes.

En aquest projecte es pretén obtenir la certificació de l’edifici de l’ajuntament com a “instal·lació residu zero”. Les accions que es duran a terme seran elaborar una anàlisi mediambiental de les instal·lacions per planificar un circuit tancat de gestió i així recuperar tots els residus sòlids no tòxics que es generen, i també es formarà el personal per ser més sostenibles, crear circularitat i residu zero, amb la finalitat de minimitzar la generació de residus, fent la separació en origen i l’adequada gestió per poder crear nous productes d’allò que ja no s’empra.

La Fundació Reconatura és una entitat sense ànim de lucre i d’interès públic, amb seu a Cas Concos, que du a terme activitats de caràcter social, mediambiental i educatiu, entre d’altres, i que té com a objectiu la inserció i integració social i laboral de persones amb dificultats d’adaptació. Un dels seus pilars és tenir cura del medi ambient, mostrar tècniques de recuperació de recursos i reciclatge, i minimitzar la generació de residus, així com formar personal per obtenir zero residus.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar