14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022
La façana de l’Estació Enològica, amb la pancarta d’adhesió
La façana de l’Estació Enològica, amb la pancarta d’adhesió

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament s’ha adherit a la campanya “Que un problema estigui ocult no significa que no existeixi”, que ha posat en marxa la Fundació RANA i que té com a objectiu prevenir l’abús sexual en infants i adolescents.

La campanya pretén llençar un missatge de sensibilització entre la població i tenir presència a diferents edificis importants, com són el centres de salut de Felanitx i Portocolom, la Policia Local, el Poliesportiu Guillem Timoner i l’Estació Enològica, a més dels centres educatius de primària i secundària del municipi.

Un dels cartells col·locats a l’IES
Un dels cartells col·locats a l’IES

La regidora Catalina Soler ha dit que “conscienciar i sensibilitzar la població que aquestes conductes d’abús existeixen a la nostra societat és molt important. Qualsevol contacte físic amb una persona menor amb violència o intimidació sense consentiment, o observar conductes d’actituds sexuals de persones adultes cap a menors són situacions que no són gens agradables, però que es produeixen. Fent aquestes campanyes amb què es convida a contar-ho i a actuar, intentam caminar cap a una societat més sana”.

darreres notícies

et pot interessar